Hestetandplejer Rie Bredelund Sørensen

Jeg startede i lære som hestetandplejer hos Lalla Zidaric i 2017 og har taget kurser i hestetandpleje hos IAED, der er den amerikanske forening for hestetandpleje. Jeg er desuden ved at kvalificere mig til at blive certificeret under IGFP, der er den tyske forening for hestetandpleje. Parallelt hermed studerer jeg veterinærmedicin på Københavns Universitet.

I mit virke som hestetandplejer er det essentielt for mig, at kunne tilbyde det bedste og mest velunderbyggede arbejde. Jeg tilstræber derfor at holde mig ajour med den nyeste viden om hestetandpleje. Fx ved efteruddannelse, ind- og udenlandske ophold samt ved at deltage i div. internationale workshops.

Hestetandplejen foregår altid i tæt samarbejde med en af vores tilknyttede dyrlæger. Dyrlægen står for sederingen og vores samarbejde er essentielt for korrekt tandpleje. En behandling inkluderer både bedøvelse og hestetandpleje og koster 2000 kr.

Jeg arbejder på hele Sjælland og kan kontaktes på 28104283, hvor man til enhver tid er velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale.