Hestetandplejer Glenn Møller Espensen


Glenn er oprindeligt uddannet Elektronik tekniker tilbage i 1992 og har arbejdet med Udvikling, produktion optimering, service og kvalitetssikring i over 20 år.

Tilbage i 2009 bestod han eksamen hos IAED og deltager årligt i en og eller flere konferencer, workshops samt Erfa møder.

Til dagligt er Glenn Gift med Anne-Dorthe som er international military rytter og har flere DM, NM titler bag sig. Glenn er selv Islænder rytter på motions plan og har været rytter i mange år og har gennem tiden også haft 2 hunde der har været godkend i forsvaret.
Desuden bruger han en del tid på og hjælpe Anne-Dorthe i bestræbelsen på og ligge i toppe af Dansk Milirary og her er det meget med optimere at udstyr og træning sparing, samt hjælpe værktøjer i det daglige.

Glenn har i gennem mange år haft en passion om og hjælpe heste og ryttere med at finde bid der får rytteren og heste op til et højere niveau. Derfor tilbage i 2016 fik Glenn ideen om og lavet en bid der kunne tilpasses den enkle hest og rytter, som i dag er blevet til Adjust.
Adjustbit.dk

Glenn arbejder hovedsagligt i Midt-østjylland og Nordjylland.

Kontakt Glenn pr. tlf. 20169220 eller via hans hjemmeside: www.hestetandplejer.dk