< Tilbage

Der er gang i den hos Glenn...07-09-2020 - 10:24

  

Glenn har arbejdet med tandpleje i over 10 år og har holdt til lidt øst for Randers. 

De sidste par år har Glenn og hans kone Anne-Dorthe søgt efter et nyt sted at bosætte sig. Et sted, hvor der er bedre plads til deres heste, og Glenn får bedre muligheder for at arbejde hjemme. 

 

Det er nu lykkedes dem at finde en ejendom, som de lige nu er i fuld gang med at gøre til deres drømmested. Det betyder også, at de nu holder til lige vest for Aalbog. Helt præcis på Nørholmsvej 110, Aalborg.  

 

Det er et skønt sted de har fundet sig, som giver mange muligheder. Der er masser af natur omkring dem, deres egen sø i haven samt kort afstand til både skov og fjord. Der er også mulighed for at ride nogle skønne ture. 

 

Glenn er ejer af Adjust. Den samlede bidløsning har nu været på markedet et halv års tid. På stedet vil han lave et showroom, hvor det bliver muligt at få fremvist biddet og se de mange muligheder det giver. 

 

Det er også Glenns plan at lave en lækker klinik, som gør det muligt for kunderne at komme med deres heste til ham og få lavet tandpleje. 

 

Sidst, men ikke mindst, har de planer om at udvikle et testcenter, hvor Glenn kan tjekke tænder på hesten og give råd samt vejledning omkring bid. Anne-Dorthe kan give tips til ridningen, hvis der er behov for ændringer der.

 

Faktisk vil de prøve at gøre det til et lille ophold, hvor det udover at få tips og vejledning også er muligt at benytte sig af deres skønne ridemuligheder på og omkring ejendommen, samt komme en tur i deres vildmarksbad og få serveret lækker mad. 

De vil tilbyde en pakkeløsning og gøre det til en oplevelse.

 

 

< Tilbage