<

Vigtig info til kunder12-06-2024 - 14:14

Carina stopper som tandplejer..

Carina har valgt, at stoppe som tandplejer fra d. 1/8-24. Indtil da vil hun gøre, hvad hun kan, for at servicere jer kunder. 

 

Carina er glad for de, efterhånden mange år som tandplejer og er taknemlig for samarbejdet, hun har haft med kunder, dyrlæger og behandlere. Fra august vil Carina fremover, fokusere på arbejdet med sin klinik hjemme, som kropsterapeut. 

 

Det betyder at fra d. 1/8-24 vil vi henvise Carina's kunder, til andre DHTU medlemmer. Vi vil meget gerne hjælpe jer kunder, med hestetandpleje fremover. 

 

 

Sabbine vil gerne køre ud til jer, hvis der er 2-3 heste, men har behov for at der bliver samlet flere i området. Hun kan kontaktes på tlf. 24984060 eller på messenger "Sabbine's Hestetandpleje".

 

Mai Nicholaisen har samlinger rundt om i landet og kører kun ud, hvis der er samlet til en dag (8 stk.). Du har også mulighed for, at køre til en af hendes samlinger. Se hvor og hvornår på www.hestetandpleje.dk under tider - kalender. 

Mai kan kontaktes på info@hestetandpleje.dk eller på tlf. 20323280.

 

Du kan også se, hvike områder vores hestetandplejere holder til, her på dhtu's hjemmeside, ved at klikke på "Medlemmer". 

 

Har du spørgsmål eller er i tvivl om, hvem du skal kontakte. Så skriv endelig til en af os, så skal vi nok gøre hvad vi kan, for at hjælpe eller henvise. 

 

 

Vi ønsker alle en rigtig god sommer! 

<